Manelistul Florin Salam a fost impuscat in cap !

1

spam florin salamAstazi am inceput ziua prin a-mi verifica adresele de e-mail. Adresele de mail sunt atat cele ale domeniilor pe care le detin gen office@manele.ro sa zicem, cat si cele hostate gratuit gen Yahoo, Gmail, etc.

Vreau sa specific inca de la inceput ca nu sunt un fan inrait, si nici macar mai putin inrait, de fapt nu sunt fan deloc a genului de muzica manelist. Este adevarat insa ca am ascultat manele vreun an bun atunci cand aparusera sau cel putin atunci le descoperisem eu. Cred ca era ceva de prin anii 2000.

In fine, sa revenim la oile noastre. In toate aceste adrese de mail am gasit mail-uri mai mult sau mai putin interesante. Exceptie a facut insa o adresa de e-mail care a mai fost folosita din cand in cand si la anunturi pe net, in scopuri de SEO. Cum site-urile romanesti de anunturi sunt mai nou  folosite si ca baze de date pentru spam e-mail, bineinteles ca am primit un spam in legatura cu Florin Salam.

dosarul spamAveam in folderul Spam exact 9 mail-uri dintre care o treime adica 3 mail-uri identice cu subiectul Florin Salam. In imaginea alaturata se poate vedea foarte clar acest lucru. Tot in imagine puteti distinge si socantul titlu al e-mail-ului si anume : “Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap!”. In sinea mea ma gandeam ce tragedie este intr-adevar pentru cei care ascultau manelele si care il divinizau pe acest individ, Florin Salam.

Curios din fire, ca oricare alt om de altfel, am deschis repede unul dintre cele 3 e-mail-uri identice primite in dosarul Spam din Yahoo Mail. De retinut este faptul ca expeditorul mail-ului este “noreply@realitatea.net”. Fiind de la postul Realitatea, normal ca in interiorul mesajului gasim logo-ul Realitatii TV.

Mesajul ne descrie ca Florin Salam a fost impuscat in cap si ca a fost dus la Spitalul Universitar. La sfarsitul mail-ului scrie ca pentru detalii “click aici”. Link-ul respectiv ne duce la site-ul de prezentare a unui hotel, site care insa este virusat. Adresa este : http://hitangocity.com/realitatea.gif.exe. Sa nu cumva sa faceti greseala pe care multi au facut-o deja sa apasati pe acel link. Este un virus care nu stiu exact ce va poate face dar oricum ceva de bine in nici un caz.



Leave a Reply